Stijn Nijssen

Als adviseur is het mijn ambitie een bijdrage te leveren aan de strategievorming en bijbehorende operatie van een organisatie. Ik haal er vooral plezier uit om te kijken naar de (individuele) mens binnen organisaties, en hoe zo effectief en efficiënt mogelijk het werk ingericht kan worden.  Ik vind het belangrijk dat iedereen op de diverse niveaus met plezier naar werk gaat, en geen blokkades ervaart om de persoonlijke- en organisatiedoelstellingen te behalen.

In mijn werk heb ik het vermogen om snel te kunnen schakelen en onder druk te presteren. Ook hoor ik van klanten vaak terug dat ik snel van begrip ben, punctueel en gemakkelijk contacten leg. Daarnaast ben ik actief als gemeenteraadslid in Amsterdam. Ik ben trots dat ik iets terug kan geven aan de Amsterdamse samenleving!

Geniet van

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en leer met plezier over ieders passie, zowel privé als op werk. Ik vind het razend interessant om nieuwe contexten en organisaties te leren kennen, en deze te doorgronden. Met plezier werken aan een gezamenlijk project geeft mij veel energie. Ik geniet van socializen, HIMYM, mooie reizen, zaalvoetbal, stijlvolle horeca, tennis, the Economist en Scandinavische krimi’s.