Typisch Rijnconsult

Management adviesbureau Rijnconsult helpt organisaties succesvol veranderen. Wij maken situaties graag helder voor u en stellen uw oorspronkelijke doelen daarbij centraal. 

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Lean, Leiderschap en Ketens & Netwerken. Onze aanpak is pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke relevantie als richtpunt.

Het doel? Onze klanten en hun diensten voor zowel op de korte, als de lange termijn duurzaam versterken, door ze slimmer te laten (samen)werken.

filmrc

Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid en menselijke benadering. Daardoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op en krijgen we een 8,4 als gemiddelde klantwaardering.

Dat is de verdienste van onze adviseurs, die in staat zijn om heel pragmatisch complexe situaties begrijpelijk te maken. Zij staan ook voor ú klaar om samen op zoek te gaan naar uw oorspronkelijke doelen. Om deze vervolgens gezamenlijk met u te realiseren. Daarnaast zijn wij een maatschappelijk betrokken bureau met veel aandacht voor duurzaamheid.

Naast onze adviespraktijk helpen we organisaties ook verder met de bemensing via onze werving-, selectie en interim activiteiten en adviseren we het onderwijs op het gebied van ICT met ons label Rijnconsult Onderwijs & ICT.  

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.