Louise Kraai

Mensen in organisaties vanuit hun eigen kracht en drijfveren laten werken, boeit mij al meer dan 15 jaar. Niet alleen door werkervaring, maar ook door diverse opleidingen en eigen coaching heb ik me hierin verdiept. Door mijn activiteiten draag ik er graag aan bij dat mensen meer inzicht en bewustzijn over zichzelf als professional ontwikkelen. Daarnaast lever ik, veelal samen met collega's, op maat gemaakte leiderschapsontwikkeling, zowel d.m.v. coaching als in Management Development trajecten.

Geniet van

Betekenisvol zijn voor andere mensen, voor organisaties (en ook voor mezelf). Samen tot inzichten komen. Daadwerkelijk nieuwe beleving en/of nieuw gedrag realiseren. Dichtbij mensen mogen komen, zodat we kunnen spreken over angst of onzekerheid, maar ook over het ontdekken van kracht of diepe drijfveren.
Ik heb een druk gezin van zes, ben intensief met mijn eigen persoonlijke groei bezig en probeer ook goed voor mezelf te zorgen (en voor anderen!).

Werving & Selectie

Op het gebied van werving- en selectievraagstukken werk ik samen met mijn collega's van Rieken & Oomen, onderdeel van Rijnconsult.

Talent in

Leiderschap, Zorg, Coach & Assessor, Loopbaanontwikkeling