Jolanda de Ridder

Mijn loopbaan is een reis die mij heeft geleid naar vele ontdekkingen in leren en ontwikkelen. In Nederland begon dat met het halen van mijn HBO diploma Maatschappelijk Werk. Daarna ging mijn reis verder met leren en ontdekken bij Capgemini en heb ik daar 14 jaar met veel plezier gewerkt in diverse rollen. Mijn grootste ontdekking tijdens mijn loopbaan bij Capgemini was dat mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen en organisaties in veranderingen. Dit heeft geleid tot mijn volgende stap; werken bij Schouten & Nelissen (S&N). Hier heb ik kunnen werken bij Schouten Global als adviseur, coach en trainer in wereldwijde projecten met de focus op organisatieverandering.

Geniet van

Mijn reis heeft geleid naar mooie bedrijven en inspirerende mensen. Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en kan ik een bijdrage leveren in de ontwikkeling van anderen. Kennis en inspiratie delen maakt mij een gelukkig mens.

Talent in

Het inspireren en enthousiasmeren van anderen om een veranderingsreis te maken. Mijn expertise op het gebied van interculturele samenwerking maakt dat ik een veranderingsproces kan begeleiden in verschillende culturen. Het proces kan ik begeleiden als adviseur, facilitator of coach.