Wij zoeken nieuwe collega's

Wij zoeken een aantal nieuwe collega's om onze Rijnconsult teams in de werving & selectie, zorg, agrifood, Real Estate, binnenlands bestuur, en leren & ontwikkelen te versterken! Ben jij een bevlogen organisatieadviseur en beschik je over een natuurlijke balans tussen zelfstandigheid en verbondenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou en ontmoeten je graag!

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,7. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij het salesteam van jouw sector. Een dag in de maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.

Rijnconsult is lid van de ROA. Alle medewerkers zijn mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. Daarvoor hoef je geen partner te zijn. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Ook kleine groepen van organisatieadviseurs met advieservaring binnen food, gemeenten, industrie en/of zorg nodigen we van harte uit om te solliciteren.

>> Klik hier voor de openstaande vacatures