Transitie Haeghe Groep van start met MD programma

Rijnconsult verzorgt de komende jaren voor de Haeghe Groep een ontwikkelprogramma, waar circa 150 leidinggevenden aan deel zullen nemen. In dit Management Development programma is veel aandacht voor persoonlijk leiderschap. Dit programma is onderdeel van de transitie van Haeghe Groep naar een toekomstbestendig en rendabel werkbedrijf. Thomas Schwencke, directeur van deze bijzondere dienst van de gemeente Den Haag, en Diederik Hommes, directeur van Rijnconsult,  hebben gisteren hun handtekening gezet onder de overeenkomst.

De Haeghe Groep koppelt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben met bedrijven en/of overheden in Den Haag. Dit doen zij door deze afstand te verkleinen via talentontwikkeling en door het leveren van waardevol werk.

Leiderschap gaat over het kloppend hart van de organisatie. En dat weet Rijnconsult maar al te goed. Meer dan 35 jaar adviseert en ondersteunt Rijnconsult leiders in organisaties (op alle niveaus). Waarom zou de ander jou volgen? Wat maakt jou een inspirerende en stimulerende leider? En wat is nodig om anderen in hun kracht te zetten? Als je de afdeling of de organisatie ziet als een orkest, ben jij de dirigent. Wat zijn de kenmerken van jouw team(leden) en welke leiding hebben zij nodig? Wij gaan daar graag met u over in gesprek als ervaren sparringpartner voor leiders en bestuurders in organisaties.