Rijnconsult Business Review: Regionale samenwerking

Met trots presenteren we onze nieuwste Rijnconsult Business Review over regionale samenwerking. Een thema dat past bij het hart van onze organisatie en waar we al onze kennis en ervaring in een twintigtal artikelen gebundeld hebben.

Bij het schrijven van deze Business Review hadden we niet kunnen voorzien dat we deze weken zoveel nieuwe ervaringen zouden opdoen met regionaal samenwerken. Bijvoorbeeld in het inrichten van crisisorganisaties, het herijken van prioriteiten en de toenemende druk op het sociaal domein. Ook voor de uitdagingen in de nabije toekomst voorzien wij dat een belangrijk deel van de oplossing zit in de samenwerking in het netwerk. Of dit nu gaat om bezuinigingen die nodig zijn om duurzaam de toekomst in te gaan, het behouden van de economische veerkracht van regio’s of het vasthouden van die zaken die tijdens de crisisperiode ineens wél leidden tot snelle besluitvorming en effectieve onderlinge samenwerking.
 
Wij denken graag met u mee in een digitale sessie. Interesse? U kunt ons bereiken op: 030-2984250 of een mail sturen naar secretariaat@rijnconsult.nl 

Wij wensen u veel leesplezier! 
 
Eveline van Westerop en Boris Gooskens
Directie Rijnconsult/ Rieken & Oomen

 

Klik hier om de RBR te lezen >>