Nieuw directieduo voor Rijnconsult

Per 1 maart aanstaande vormen Eveline van Westerop (1978) en Boris Gooskens (1985) de directie van Rijnconsult. Diederik Hommes, die inmiddels 15 jaar directeur is bij Rijnconsult, draagt dan het stokje over aan Boris, een volgende generatie, en gaat zich weer richten op zijn advieswerk bij Rijnconsult.

Eveline, die sinds twee jaar deel uitmaakt van de directie, verheugt zich op de samenwerking met Boris en de toekomstplannen.
Eveline:  “We gaan het samen werkend maken; ons motto voor de komende jaren zowel binnen als buiten.”
Boris: ‘Ik ben trots op ons unieke eigenaarsmodel en de stevige positie die we als Rijnconsult in verschillende markten hebben. Ik heb er veel zin in om de komende jaren met Eveline verder te bouwen aan dit bedrijf.’  
 
Rijnconsult heeft al sinds 2005 een bijzonder eigendomsmodel: iedere collega is mede-eigenaar, van secretaresse tot adviseur, en werkt volgens de principes van zelforganisatie. Hiermee is Rijnconsult al geruime tijd een voorloper van deze huidige trend. Binnen de organisatie wordt gezamenlijk bepaald wie de directie voert voor de komende jaren.

Rijnconsult richt zich met 60 medewerkers en geassocieerden in toenemende mate op samenwerkingsvraagstukken tussen organisaties. Vaak zijn dit de ‘wicked problems’ in de maatschappij of het bedrijfsleven. Daarnaast ligt de focus op strategie, leiderschapsvraagstukken, procesmanagement, interim management en werving & selectie. 

Lees ook artikel op Consultancy.nl>>