Tijd voor een nieuwe tijd!

Is het nu (weer) tijd voor een nieuwe tijd? Trendwatchers kondigen dit ieder jaar weer aan. Toch lijkt er nu iets te zinderen in de maatschappij. We hebben het recent zelf ervaren in Silicon Valley. En als je dan in een Uber taxi wordt ingehaald door een zelfrijdende auto en na mijmert over de verhalen over sociale innovatie die je op Stanford hebt gehoord, dan is de zindering meer dan voelbaar. 

Met veel plezier hebben wij deze Business Review gemaakt om u te inspireren om op een andere manier te denken over organiseren. Wij introduceren vijf hoofdbewegingen die de uitdagingen van de toekomst samenvatten. Daarnaast behandelen we een aantal vragen. Hoe kunnen organisaties en individuele professionals op een nieuwe manier samenwerken? Gaan we echt een tijd tegemoet zonder managers? Wat maakt dat start-ups ogenschijnlijk succesvol zijn? Wat betekent dit alles voor duurzaamheid en governance?  

Naast het delen van onze ideeën op schrift, zouden wij het leuk vinden met uw organisatie aan de slag te gaan. We kunnen samen de betekenis van al deze algemene uitdagingen voor uw organisatie invullen. En vervolgens van gedachten wisselen over de wijze waarop uw organisatie zich kan ontwikkelen naar een succesvolle netwerkorganisatie. 

Wij wensen u veel leesplezier en zijn benieuwd naar uw reactie op onze Business Review!

>> Klik hier om onze Business Review te downloaden

Heeft u interesse in een geprint exemplaar? Klik hier om een exemplaar op te vragen: aanvraagformulier Business Review Tijd voor een nieuwe tijd