Seminar Future skills; nieuwe leren in organisaties

Met een webinar op 22 maart en een seminar op 31 maart kunt u met het thema Future Skills aan de slag. Bent u als organisatie klaar voor 2020? Zijn uw medewerkers klaar? Welke eisen worden in de toekomst gesteld aan mensen in organisaties? Het klassieke leren in trainingen volstaat niet meer en heeft een laag rendement van 10%. Leren van het dagelijkse werk is veel rendabeler, maar gaat niet vanzelf en vraagt om een nieuwe aanpak. Wat kun je daar als management aan doen zonder te veel in de weg te gaan lopen? Hoe stimuleer je een lerende organisatie?

In het seminar van 31 maart gaan we in een workshop met elkaar aan de slag. We hebben twee organisatie die hun eigen praktijk van leren & ontwikkelen inbrengen en uiteraard brengen wij als Rijnconsult onze eigen ervaring ook in. En neem vooral uw eigen organisatie ontwikkelvraagstuk mee naar deze workshop. 

Als voorbereiding op dit seminar, kunt u online het webinar volgen op 22 maart van 12.30-13.30 uur. Via onderstaande link kunt u inloggen: http://parnasos.adobeconnect.com/rijnconsultfutureskills/

>> meer informatie en inschrijven voor het seminar