Rijnconsult wint ondernemersprijs 2013

Tijdens de Ondernemersdag op 10 oktober 2013 in Houten heeft Rijnconsult de prijs gewonnen voor beste onderneming van 2013. De ondernemersprijs wordt toegekend aan bedrijven die excelleren in doorzettingsvermogen, flexibiliteit en zakelijk succes.                                                    

De jury van de Houtense Ondernemersprijs was met name onder de indruk van het feit dat Rijnconsult zich in deze moeilijke markt goed staande weet te houden. Onlangs zijn er zelfs nog een aantal nieuwe adviseurs in dienst getreden. Daarnaast zijn onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, zoals onze 35 adviesuren aan 35 maatschappelijke organisaties bij de jury niet onopgemerkt gebleven, alsmede ons unieke eigendomsmodel, waarbij de Rijnconsult adviseurs ook mede-eigenaar zijn. Daarnaast werd ook de manier waarop Rijnconsult samenwerkingsverbanden opzoekt geprezen, met name vanwege de vernieuwende initiatieven en openheid ten opzichte van concurrenten.

Rijnconsult waardeert het winnen van deze prijs ten zeerste, want naast onze (inter)nationale activiteiten, staat regionale betrokkenheid bij ons ook hoog in het vaandel!

Klik hier voor de video van alle genomineerden.
Klik hier voor het artikel over onze nominatie.

 

Klik op de button voor het filmpje van onze nominatie en het in ontvangst nemen van de prijs!