Lean Green Belt Summer Course

Wegens de succesvolle voorgaande 1-daagse Lean Green Belt dagen, organiseren wij in de zomer op 24 juli en 23 augustus extra cursusdagen! 

De term Lean is inmiddels in bijna iedere organisatie in Nederland bekend. Veel organisaties hebben er zelfs al een start mee gemaakt en hebben geproefd van de vele methodes en technieken. Maar wat is het nu precies? Wat zijn de do’s and don’ts in de praktijk? Wat is het verschil én overeenkomsten met agile en met scrum? In hoeverre is Lean nog toekomstbestendig?

Tijdens onze 1-daagse Summercourse geeft Rijnconsult u dit voorjaar de mogelijkheid om verdieping op dit thema op te zoeken, waarbij er een goede balans is tussen theorie en praktijk. Onze kennis en ervaring op het gebied van lean brengen we graag aan u over tijdens deze training en maken we ook de theorie zichtbaar aan de hand van praktijkvoorbeelden. Aan het eind van de dag wordt u het Lean Green Belt theorie-certificaat uitgereikt. Voor een complete Lean Green Belt certificering of de Six Sigma variant zijn nog aanvullende activiteiten nodig, deze worden verder toegelicht in de training. Alle deelnemers  van de voorgaande trainingen hebben deze vol enthousiasme en energie gevolgd en zijn ook allemaal geslaagd.

U kunt de Summercourse op 24 juli of op 23 augustus 2018 volgen bij Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn.

>> Meer informatie en inschrijven