Kom kennismaken met Rijnconsult

Om onze positie in de markt verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar ondernemende en enthousiaste adviseurs!

Zo zoeken wij een medior en senior op het gebied van Real Estate, maar ook adviseurs met passie en eravring in de zorg, binnenands bestuur en agrifood. Wij maken graag kennis met je!

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,7. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij het salesteam van jouw sector. Een dag in de maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.

Rijnconsult is lid van de ROA. Alle medewerkers zijn mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. Daarvoor hoef je geen partner te zijn. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Ook kleine groepen van organisatieadviseurs met advieservaring binnen food, gemeenten, industrie en/of zorg nodigen we van harte uit om kennis te maken. Iets voor jou?

Bekijk alle informatie en actuele vacatures >>