Advisering op het gebied van onderwijs en ICT

De marktvraag vanuit het onderwijs over een goede advisering op het gebied van ict in het onderwijsproces heeft bij Rijnconsult geleid tot een nieuw initiatief: Rijnconsult onderwijs en ICT.

De ambities van de verschillende onderwijssectoren zijn hoog en duidelijk. Digitaal leermateriaal, “ onderwijs op maat”  en 21st century skills  zijn zomaar een aantal van de speerpunten uit de sectorakkoorden. Het is nu aan de onderwijsinstellingen om deze ambities in de praktijk waar te maken. Hoe kunnen zij nu hun ICT budget op een zo duurzame en effectief mogelijke manier besteden?
 
Rijnconsult onderwijs en ICT biedt ervaren krachten met verstand van onderwijs, ict en het begeleiden van veranderingen. Ons team bestaat uit adviseurs die met u samenwerken aan uw onderwijs-ict beleid, uw leermiddelenbeleid, scholingsplan etc. Wij denken onafhankelijk mee in het selecteren van IT-leveranciers, van hardware tot aan content. Naast deze strategische denkkracht leveren wij ook projectmanagers voor een totale implementatie van onderwijs-ict projecten. Op individueel niveau helpen onze mensen de docenten om hun digitale vaardigheden te versterken. Wij leveren met dit totaalpakket op alle niveaus de benodigde kennis en expertise. 

Onderwijs en ict succesvol verbinden, met een passende veranderkundige aanpak. Motivatie verhogen, slimmer organiseren en beter onderwijs. Dat is onze opdracht!

>> bekijk de website www.rijnconsultonderwijsict.nl