Michel Hollander

Na een carrière van 6,5 jaar bij KPMG, maakte ik in 1998 de overstap naar Organisatieadviesbureau Rijnconsult, waar ik verantwoordelijk ben voor het wagenpark, de project- en financiële administratie, het bijhouden van de orderportefeuille en het CRM systeem. Ik krijg veel energie van klantcontacten. De rode draad in mijn werk is, met mijn organisatorische, planmatige en accurate inzichten ervoor te zorgen, dat elke maandafsluiting vlekkeloos verloopt.

Geniet van

Ik geniet ervan, als ik met een voldaan gevoel terug kan kijken op een goede werkdag, waarbij ik zowel aan de adviseurs als aan klanten, mijn professionele en creatieve capaciteiten heb kunnen uiten. Het gevoel dat ik een waardevolle en nuttige bijdrage heb geleverd aan processen, geeft mij energie. Privé geniet ik ervan, als er nieuwe mensen op mijn pad komen, waar ik ervaringen mee uit kan wisselen en diepgaande gesprekken mee kan voeren. Mijn familie is belangrijk voor me en koester de momenten als we samen zijn. Naast mijn werk, is voetbal mijn tweede passie en bezoek ik regelmatig wedstrijden uit het Nederlands betaald voetbal. Waar ik ook enorm van kan genieten, zijn buiten mijn werk de momenten alleen, in een goed koffietentje of andere gelegenheid mijn hoofd legen, om weer ruimte te maken voor nieuwe creatieve ideeën.

Talent in

Medio zomer 2015 ben ik begonnen, om maandelijks een interne blog voor Rijnconsult te schrijven. Na lovende reacties van collega’s, ben ik dit (“stille”) talent om gaan zetten in het schrijven van een uniek voetbalboek, waarvoor ik bekenden uit de voetbalwereld interview en de uitwerkingen in een later stadium ga bundelen aan de thema’s in mijn boek. Met dit talent probeer ik kenbaar te maken, dat je geen Gijp of Derksen hoeft te heten, om het grote publiek te bereiken en het voor de gemiddelde voetballiefhebber ook mogelijk moet kunnen zijn, om ‘experts’ aan het woord te laten, over hun visie op het voetbal. In 2016 gaat mijn website de lucht in en hoop ik in 2017 mijn boek te kunnen lanceren.