Mariette Ceelen

Ontwikkeling van mensen, leiderschap en organisaties vormt de rode draad in mijn ervaring: waar kan het anders en beter en op welke fronten vraagt dit actie en beweging. Ik heb in verschillende rollen en sectoren gewerkt en met mensen en organisaties stappen vooruit gezet daar waar een nieuwe koers of focus aan de orde was. Als Klinisch - en Arbeid- en Organisatie psycholoog adviseer en coach ik bij competentie- en ontwikkelvragen, houd ik me bezig met samenwerking en inrichting van teams en werk ik met professionals, managers en bestuurders.

Geniet van

Uitdagende opdrachten, professioneel werk leveren en tevreden cliënten en opdrachtgevers! Ik werk graag samen met collega's om de krachten te bundelen en vraagstukken in samenhang aan te pakken. Het geeft mij voldoening om perspectief te creëren waarmee zowel de persoon als de organisatie op een goede manier verder kunnen. Ik word enthousiast van bijzonder talent in kunst en muziek.

Talent in

Mens- , team-, en organisatieontwikkeling, talentmanagement, assessment en coaching, leiderschapsontwikkeling, loopbaancoaching.