Lieke Brouwer

Mijn ambitie is om organisaties te verbeteren met effectieve en nieuwe initiatieven om hun klanten beter te bedienen. In het bijzonder haal ik veel voldoening uit het geven van betere zorg aan patiënten door bijvoorbeeld samen met zorgaanbieders nieuwe manieren te zoeken om te verbeteren en te innoveren.  Dit doe ik onder andere door kritisch naar (nationaal) zorgbeleid te kijken en daarop werkzame processen te ontwikkelen, waarbij de medewerker altijd centraal staat. Het liefst doe ik dit in de rol als strategisch (beleids)adviseur.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het hele spectrum van de zorg, inclusief zorgverzekeraars en VWS. Ik heb procesanalyses uitgevoerd binnen het primair zorgproces en de ondersteunende diensten, heb ondersteund bij het ontwikkelen van teams, van afdelingen en de hele zorgorganisatie. Tevens doe ik onderzoek naar hoe we ons zorgsysteem nog duurzamer kunnen maken. 

Geniet van 

Ik geniet van successen. In het bijzonder wanneer het samenbrengen van verschillende partijen kansrijk is en er nieuwe initiatieven of processen ontstaan die bijdragen aan duurzame én effectieve zorg. Ik geniet van het creëren van nieuwe manieren van organiseren, zowel binnen een organisatie als tussen organisaties. Ik geniet van de zoektocht naar iets nieuws en de voldoening die het geeft als er samen dingen bereikt worden, van nieuwe inzichten en kennis. En ik geniet van bloemen en de zon.