Henk van den Berg

Perfecte dienstverlening door mensen die passie voor klanten hebben; dat is wat mij drijft. Ik geloof in persoonlijk meesterschap en samenwerken in de totstandkoming van dienstverlening. De opdrachten die ik doe gaan over complexe situaties veelal in IT organisaties en Shared Service Centers. Veelal spelen er meerdere zaken, zijn er meerdere uitdagingen en vraagt het een tweede orde verandering. Ik werk vanuit analyse, idee, visie vormen en plan naar implementatie. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van werkbare structuren en doe dat samen met de medewerkers van de organisatie waar ik mijn opdracht realiseer. Ik voel mij prettig op alle niveaus en schakel makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationele aspecten.

Geniet van

Iets tot stand brengen. Of dat nu een klus is thuis of met elkaar een IT organisatie of shared service center realiseren. Ik hou van concrete resultaten, het beoogde effect zien ontstaan.

Talent in

Ik heb een talent om een concept of model in te zetten als basis en te werken naar iets concreets. En andersom kan ik uit een brij aan informatie en complexe situaties een concept en structuur bedenken die leidt tot werkende organisaties.