Andrea Wotte

Mijn kracht en ervaring ligt op het vlak van organisatieontwikkeling, het aanscherpen naar een hoger doel, en het begeleiden van een lerende cultuur. Mijn kijk op organisaties is dat het sociale systemen zijn en dat leiderschap en cultuur bijdragen aan een gezonde en sterke organisatie. Een organisatie die het verschil maakt. Ik zie dat er steeds meer beroep wordt gedaan op medewerkers en hun skills in organisaties, zoals creativiteit, communicatie, samenwerken en lerend vermogen. De verschuiving van de rollen van organisaties, die steeds vaker gericht zijn op samenwerking en service vraagt dit meer en meer. De snijvlakken tussen sectoren blijven mij boeien en vooral in het kader van leren van elkaar. Hoe zorg je als sector ervoor dat je open staat voor frisse nieuwe instroom? Hoe zorg je ervoor dat je als zorgsector, overheid of onderwijs leert van het bedrijfsleven en vice versa? Mijn ambitie is om hierin bruggen te bouwen en een helder perspectief te creëren. Door mijn humor, creativiteit en scherpte verschaf ik nieuwe inzichten. Ondernemend en transparant in mijn werkwijze, vasthoudend op richting en resultaat.

Geniet van

Ik geniet van organisaties in ontwikkeling, waar leren centraal staat; ik mag graag organisaties begeleiden die een groeistap willen maken en die hun medewerkers centraal willen stellen vanuit het geloof dat cultuur en gedrag de succesfactor is voor stevige wendbare organisaties. Zelf ben ik ook altijd gericht op leren en ontwikkelen. Ik reis graag de wereld rond, samen met mijn gezin. Verder geniet ik in mijn vrije tijd van lange wandelingen en loop ik af en toe hard. Maar een goed boek of goede film maakt mij ook erg gelukkig. Mijn droom is een tijd lang werkzaam zijn in een ander land met een andere cultuur om mijn horizon nog meer te verbreden.

Talent in:

Positioneren en professionaliseren, strategie  en veranderingen doorvoeren. Lerende netwerken, duurzame ontwikkeling van organisaties.