Agaath Hermsen

Door mijn ervaring als leidinggevende, projectleider en adviseur, bevat mijn rugzak een hoop verrassende combinaties die ik graag inzet. Kennis van (lean) procesontwikkeling wordt gecombineerd met aandacht voor teams en leiderschap. Ik schakel tussen de praktische aanpakmentaliteit van de werkvloer en het politieke speelveld op management niveau. Mijn drive om op conceptueel niveau veranderingen uit te denken, kan niet zonder het vervolgens praktisch en efficiënt te implementeren met de mensen om wie het draait.

Geniet van

Een zonnige dag, authentieke ontmoetingen, humor, het theater, zingen en dansen, inspiratie opdoen, het stimuleren van anderen.

Talent

Van nature ben ik een verbinder, bewust van de mensen om me heen en in staat een vertrouwensband op te bouwen. Vanuit een grote nieuwsgierigheid en met veel enthousiasme stel ik vragen die prikkelen en stimuleren tot beweging. Daarnaast heb ik, mede door mijn logistieke opleiding, kennis van operationele processen en een groot gevoel voor de menskant bij implementaties.