Smart Industry

De Smart Industry visie stelt dat het noodzakelijk is dat ondernemingen gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën en de recentste data.  en dat zij kunnen inspelen op nieuwe en veeleisende klantvragen in een steeds internationaler speelveld. Dit vraagt om flexibiliteit, wendbaarheid, beheersbare kosten, bekwame mensen en het organiseren van vertrouwen (en nog veel meer). Niet veel organisaties beschikken over de tijd en de middelen om de hier bedoelde ontwikkelingen te kunnen realiseren. 

Rijnconsult heeft meer dan 35 jaar ervaring om waarde te creëren voor onze klanten. Voorbeelden van onze resultaten zijn: Effectieve samenwerking en meer vertrouwen
in de supply chain, efficiencyverhoging: + 25%, klanttevredenheid: + 15%, doorlooptijden van bv gemiddeld 5 weken naar 2, kortere wachttijden, aantoonbaar betere kwaliteit...etc.

Nieuwsgierig?

Probeer dan onze workshop 'Smart Industry: wat is het en wat heb je eraan?’ In één dagdeel staan we stil bij de filosofie achter Smart Industry. Samenwerking in de keten heeft de toekomst in de industrie, bijvoorbeeld wanneer het gaat om (open) innovatie. Wij laten u zien dat samenwerking in de keten m mogelijk is,  zonder de eigenheid te verliezen.

Meer informatie: 

smart industry